Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Cântărețul Justin Bieber, în vârstă de 20 de ani, s-a împăcat recent cu Selena Gomez și își dorește ca de data aceasta relația lor să treacă la un alt nivel, astfel, i-a propus artistei să se mute cu el, în casa lui din Los Angeles, potrivit unor zvonuri apărute în presa de peste ocean.

O sursă a spus pentru HollywoodLife.com: „Selena și Justin sunt 100% împreună acum, iar el i-a propus să se mute cu dânsul. Selena este mai fericită ca niciodată. Ea încă este prudentă, nu va renunța la locuința ei, în caz că lucurile nu vor merge așa cum trebuie, să aibă un loc al ei unde să meargă. Dar, oficial, se va muta cu el. Este un pas uriaș.”

Cei doi au început să se întâlnească prima dată în 2012. De atunci s-au despărțit și s-au împăcat la loc de o mulțime de ori. Cea mai recentă împăcare a avut loc de curând. Justin Bieber şi Selena Gomez s-au afișat împreună weekend-ul trecut, în Las Vegas, confirmând astfel că formează din nou un cuplu. Cei doi au fost surprinși la Hard Rock Hotel & Casino în Las Vegas, relaxându-se la piscină împreună cu alţi prieteni, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava