Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber suferă de o boală misterioasă care, potrivit spuselor sale, nu dă semne de îmbunătățire. Spre dezamăgirea fanilor, artistul este nevoit să își amâne următoarele concerte din turneu, având în vedere că se simte rău, potrivit click.ro.

Artistul a făcut o postare pe rețelele de socializare, explicând astfel motivele pentru care este nevoit să își amâne turneul până la o dată care, cel puțin pentru moment, nu a fost comunicată. În vârstă de 28 de ani, Justin Bieber trebuia să susțină câteva concerte în această săptămână, în cadrul turneului său mondial „Justice”. Se pare că a fost nevoit să ia o pauză, din cauza unei „boli care nu are legătură cu COVID”, despre care a spus că „se înrăutățește”. „Nu îmi vine să cred că spun așa ceva. Am făcut tot ce se putea pentru a mă simți mai bine, dar boala mea se înrăutățelte. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele show-uri (doctorul a cerut). Către toți oamenii mei: vă iubesc foarte mult, o să mă odihnesc și o să mă simt bine”, a spus artistul, pe rețelele de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/justin-bieber-isi-amana-turneul-din-cauza-unei-637756.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava