Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber, care s-a remarcat în ultima perioadă mai mult prin scandalurile în care a fost implicat decât prin muzică, a postat pe internet un video în care își cere scuze pentru comportamentul pe care l-a avut în ultimii ani, informează contactmusic.com.

De asemenea, în video, Bieber își mai cere scuze pentru că a fost ciudat și emoționat în timpul unei noi apariții în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres – care va apărea astăzi.

„Astăzi am fost în emisiunea lui Ellen… Dar am fost foarte emoționat… Nu am vrut să par arogant sau încrezut sau așa cum am fost în ultimul an, în ultimul an și jumătate. Nu sunt ceea ce pretind a fi. Spun ‘pretind’ pentru că de cele mai multe ori ceea ce pretindem că suntem este doar o carcasă ce ne acoperă adevăratele sentimente. Și au fost o mulțime de sentimente. Doar faptul că ești tânăr și că trebuie să te maturizezi în această industrie este foarte greu. Procesul de maturizare este greu în general… Am simțit că oamenii mă judecă, iar eu chiar îmi doresc ca oamenii să știe cât de mult îmi pasă, cât de mult îmi pasă de cei din jur și că nu sunt acea persoană care „nu dă doi bani”, înțelegeți? Nu sunt așa. Sunt o persoană căreia îi pasă. Și, trecutul este trecut. Tot ceea ce vreau este să fac o impresie bună și să fiu drăguț și iubitor și atent.”, spune Justin Bieber în videclipul postat pe internet, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava