MOPAN Suceava

Justin Bieber vrea o fetiță cu soția sa, Hailey Bieber, pentru că își dorește foarte mult să meargă cu ea la „întâlniri tată-fiică” în viitor, notează contactmusic.com.

Autorul hit-ului ‘Love Yourself’ a scris astăzi pe Instagram că abia așteaptă să meargă, în viitor, cu fetița pe care o va avea, „la întâlniri tată-fiică”, însă a subliniat că nu anunță în acest fel faptul că va deveni tătic în viitorul apropiat.

Alături de o fotografie cu el și cu Hailey, la Disneyworld, el a scris, potrivit sursei citate: „Întâlniri pline de iubire alături de tine, draga mea… într-o zi voi avea parte de întâlniri tată-fiică… nu vreau să dau de înțeles nimic, nu mă grăbesc. Vreau, pentru o perioadă, să mă bucur doar de tine!”

Comentariile lui Justin vin la scurt timp după ce un apropiat de-al său a declarat că muzicianul se simte pregătit să devină tată. „În momentul de față este pregătit să fie tătic. Asta își și dorește. Știe că mai are de rezolvat unele lucruri înainte, pentru a fi tatăl perfect, tatăl care își dorește să fie. Dar se gândește mult la asta. La acest lucru visează acum.”

În altă ordine de idei, în urmă cu câteva luni, Justin Bieber a vorbit despre decizia de a nu întreține relații intime cu Hailey Baldwin înainte de căsătorie. Autorul hit-ului ‘Sorry’ a mărturisit că a făcut acest lucru, pentru că avea „o problemă cu sexul”. El a mai spus că reluarea relației cu Hailey – cu care s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în septembrie 2018 – a fost modul în care Dumnezeu l-a răsplătit pentru „comportamentul frumos”.

Într-un interviu pentru revistaVogue, pe care l-a acordat alături de Hailey, Justin a spus, potrivit contactmusic.com: „Dumnezeu nu ne cere să nu facem sex pentru că așa vrea el, pentru că e un fel de regulă. Eu cred că încearcă să ne protejeze de durere și dezamăgire. Cred că sexul poate aduce multă durere. Uneori oamenii fac sex pentru că nu se simt bine, pentru că au o problemă. Pentru că nu au respect de sine. Femeile fac asta, bărbații fac asta. Mi-am dorit să mă dedic din  nou lui Dumnezeu în ceea ce privește acest lucru, pentru că am simți că de asta avea nevoie sufletul meu. Și mai cred că Dumnezeu m-a binecuvântat cu Hailey drept răsplată.”

Starul pop în vârstă de 24 de ani și modelul de 22 de ani s-au cunoscut în urmă cu 10 ani. Au avut o relație de scurtă durată în 2016. După despărțire, Justin s-a împăcat cu Selena Gomes, iar el și Hailey nu au mai vorbit „pentru o vreme”. S-au regăsit în iunie 2018, la biserică, iar după ce au deveni cei mai buni prieteni s-au căsătorit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava