Concert pascal
MOPAN Suceava

Post Malone îi organizează lui Justin Bieber „o mică și liniștită” petrecere a burlacilor, potrivit contactmusic.com.

Controversatul cântăreț este logodit cu modelul Hailey Baldwin, în vârstă de 21 de ani, și, deși s-a tot scris în presă că cei doi nu se grăbesc să se căsătorească, rapper-ul Post Malone a dezvăluit că el este cel responsabil de petrecerea care va marca ultimele zile de burlăcie ale lui Bieber.

Într-un interviu pentru The Blast, cântărețul în vârstă de 23 de ani a spus: „El m-a rugat să îi organizez nenorocita de petrecere… Va fi ceva mic și liniștit și ne vom simți minunat. Va fi distractiv. Vom pescui puțin, vom ieși în oraș puțin…”

La începutul lunii iulie, TMZ anunța că artistul în vârstă de 24 de ani și modelul s-au logodit cu câteva zile înainte. Cei doi luau cina la un restaurant din Bahamas când Justin a cerut-o pe Hailey în căsătorie.

La doar o zi după apariția veștii, Bieber a confirmat vestea cea mare pe contul lui de Instagram. Cântărețul a scris, potrivit sursei citate: „Am vrut să mai aștept un timp până să spun ceva, dar vestea circulă repede; simplu, lucrurile sunt așa: Hailey sunt atât de îndrăgostit de tot ce ține de tine! Sunt dedicat să-mi petrec viața ca să ajung să cunosc fiecare părticică din tine, iubindu-te cu răbdare, din toată inima. Inima mea este în totalitate a ta și întotdeauna te voi pune pe primul plan! Ești dragostea vieții mele Hailey Baldwin și nu vreau să-mi petrec viața cu altcineva în afara de tine!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava