Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber se face tot mai bine pe zi ce trece, datorită ajutorului specializat pe care îl primiște pentru problemele sale de sănătate mintală, notează contactmusic.com.

Muzicianul în vârstă de 25 de ani a postat un mesaj pe Instagram pentru a le spune fanilor că se simte tot mai bine. El a scris, potrivit sursei citate: „Tot mai bine pe zi ce trece… (…) nu voi înceta să lupt niciodată. Cel mai solicitant sezon din viața mea.”

Justin Bieber a mărturisit, în urmă cu aproximativ o lună, că „a luptat mult în ultima vreme“ şi le-a cerut fanilor să se roage pentru el, la o lună după ce au apărut informaţii potrivit cărora cântăreţul se tratează pentru depresie.

Cântărețul a mai vorbit şi în trecut despre dificultăţile din viaţa sa personală. Ele au fost dezvăluite într-un interviu acordat, împreună cu soţia sa, pentru revista Vogue. În cadrul acestuia, starul afirma că a fost dependent de sex şi abuza antidepresivele pentru o persoană din viaţa lui. El a mai spus că a trecut printr-o perioadă de abstinenţă înainte de a fi într-o relaţie cu Baldwin şi că asta l-a apropiat mai mult de Dumnezeu. El simte că acest comportament a fost recompensat prin faptul că a ajuns să se căsătorească cu aceasta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava