Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber a spus că o va lăsa pe soția lui, Hailey, să decidă când vor avea copii și câți, pentru că este „corpul ei”.

Starul pop de 26 de ani abia așteaptă să aibă o familie cu modelul de 23 de ani – cu care s-a căsătorit în 2018 – dar nu va pune niciun fel de presiune asupra ei în legătură cu numărul copiilor lor, pentru că, spune el, nu este ceva asupra căruia poate el decide.

În emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, Justin a spus, când a fost întrebat câți copii își dorește: „Asta depinde doar de Hailey, pentru că este corpul ei.”

În ultimele luni, Justin Bieber și-a tot exprimat dorința de face copii, în viitor, cu soția lui. Într-un interviu anterior, starul a spus că își dorește o fetiță, pentru că vrea foarte mult să meargă cu ea la „întâlniri tată-fiică” în viitor. Autorul hit-ului ‘Love Yourself’ a scris pe Instagram, alături de o fotografie cu el și cu Hailey, la Disneyworld: „Întâlniri pline de iubire alături de tine, draga mea… într-o zi voi avea parte de întâlniri tată-fiică… nu vreau să dau de înțeles nimic, nu mă grăbesc. Vreau, pentru o perioadă, să mă bucur doar de tine!”

Starul pop și modelul s-au cunoscut în urmă cu 11 ani. Au avut o relație de scurtă durată în 2016. După despărțire, Justin s-a împăcat cu Selena Gomez, iar el și Hailey nu au mai vorbit „pentru o vreme”. S-au regăsit în iunie 2018, la biserică, iar după ce au devenit cei mai buni prieteni s-au căsătorit.

Justin Bieber o va lăsa pe Hailey, soția lui, să decidă câți copii vor avea, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava