MOPAN Suceava

Justin Bieber a găsit „sprijin” în droguri, pentru a putea scăpa de viața de celebritate, în adolescență, dar este recunoscător acum că a scăpat de dependențe.

Cântărețul de 25 de ani a mărturisit că a încercat marijuana când avea doar 13 ani, după ce a cunoscut faima, talentul fiindu-i descoperit pe YouTube. După ce a devenit dependent de „iarbă”, Justin a început să bea diferite amestecuri de droguri, de asemenea, a început să ia droguri sub formă de pastile și consume ciuperci halucinogene.

Starul a vorbit despre dependențele sale într-unul din episoadele din documentarul „Justin Bieber: Seasons”, de pe YouTube. El a spus, potrivit contactmusic.com: „Pentru mine au fost o evadare. Eram tânăr. Tot ce trăiam era în fața camerelor de luat vederi.”

Justin a avut o perioadă în care era constant pe prima pagină a tabloidelor din cauza problemelor cu legea. „Am început să evaluez greșit lucrurile. Adevărul e că, nu am avut cu ce, nu știam cum altfel. Părinții mei nu m-au învățat niciodată cum să fiu un bun jucător de echipă.”, a explicat el.

După o perioadă turbulentă, lungă, Justin a decis să renunțe la alcool și droguri, pentru că simțea că „moare” și că nu are cine să îl ajute. „Pur și simplu muream. Oamenii nu își dădeau și nu își dau seama cât de serioasă devenise treaba, cât de gravă și înfricoșătoare. Am apelat la Dumnezeu și i-am spus să mă ajute să scap de pastile și de toate cele, că apoi continui eu. Dar nu a fost așa. O perioadă am continuat să mă învârt în cerc, la fel cum fac toate persoanele dependente.”, a mai povestit Bieber.

Acum, autorul hit-ului „Love Yourself” are în casa sa „o cameră cu oxygen”, care să îl ajute cu anxietatea și, de asemenea, face un tratament numit NAD IV, care îl ajută să scoată toxinele din corp.

Despre tratamentul NAD, soția lui Bieber, Hailey, a spus, potrivit aceleiași surse: „În ceea ce îi privește pe oamenii care au avut probleme cu drogurile, după ce se lasă, centrii de plăcere nu mai lucrează la fel. Așa că, ceea ce NAD face de fapt este să repare acea parte din creier și să creeze din nou o balanță între centrii care provoacă plăcerea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava