Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber şi Selena Gomez încep „o relaţie nouă”, potrivit celor mai noi zvonuri apărute în presa de peste ocean. Cei doi au format un cuplu din 2011 până în 2015, cu mici despărţiri între, iar acum, după ce Selena s-a despărţit de The Weekend, după o relaţie de 10 luni, se pare că amândoi îşi doresc să lase trecutul tumultuos în urmă şi să o ia de la capăt.

Un apropiat de-al celor doi cântăreţi a spus, potrivit contactmusic.com: „Acest lucru nu ar trebui încadrat la categoria ‘împăcare’ – este o relaţie cu totul nouă. Amândoi sunt schimbaţi acum, iar relaţia lor este complet diferită.”

Autorul hit-ului ‘Sorry’, în vârstă de 23 de ani, a petrecut ceva timp lucrând la îmbunătăţirea comportamentului său, iar apropiaţii săi cred că este acum „tipul de bărbat pe care Selena şi l-a dorit alături de ea”. „Această nouă versiune a lui Justin este exact tipul de bărbat pe care Selena şi l-a dorit alături – şi tipul de bărbat care a simţit ea mereu că el este. Justin speră să îi recâştige încrederea şi să se împace. Au atât de multe lucruri de povestit. Au trecut separat prin foarte multe. S-au schimbat în urma ultimelor întâmplări. Nu ar surprinde pe nimeni dacă s-ar împăca. Relaţia lor pare foarte diferită acum. Justin este, cu siguranţă, un om mai bun acum. Ar fi şi un iubit mai bun.”, a adăugat aceeaşi sursă pentru ‘Entertainment Tonight’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava