MOPAN Suceava

Justin Bieber și Shawn Mendes au anunțat că vor lansa o piesă împreună – ‘Monster’ – pe 20 noiembrie.

Cei doi muzicieni canadieni și-au unit forțele pentru o nouă melodie care va fi inclusă pe noul LP al lui Shawn Mendes, ‘Wonder’.

Alături de un scurt ‘teaser’ al cântecului, Justin, în vârstă de 26 de ani, a scris pe Twitter, potrivit contactmusic.com: „#MONSTER, 20 noiembrie, @shawnmendes http://monster.lnk.to/single (sic)”
Autorul hit-ului ‘Treat You Better’ a distribuit același clip pe profilul său de Twitter, iar alături a scris: „#MONSTER, vineri 20 noiembrie, @justinbieber. Următorul single de pe #WONDER http://monster.lnk.to/single (sic)”

În altă ordine de idei, Shawn – care va lansa ‘Wonder’ pe 4 decembrie – a mărturisit că, la un moment dat, se lăsase absorbit de succes și uitase cât de frumos este procesul de a crea muzică. „Am avut toate aceste idei despre cum mi-aș dori să mă aud și desore ce mi-aș dori să fiu. Cred că, o bună perioadă de timp, m-am concentrat prea mult pe rezultatul final. Abia așteptam să termin albumul. Mă gândeam cum să fac să creez un hit. De la o vârstă fragedă am cunoscut succesul, iar acest lucru dă dependență și te face să uiți cea mai frumoasă parte din întreg procesul creării unui material discografic.”, a spus muzicianul, într-un interviu acordat lui Zane Lowe, confrom sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava