Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber a spus că albumul său R&B ‘Changes’ a fost în mod eronat încadrat la categoria ‘pop’ de către organizatorii Grammy și că i se pare ciudată greșeala.

Cu toate acestea starul este recunoscător că a fost nominalizat la categoriile ‘Best Pop Vocal Album’ și ‘Best Pop Solo Performance’ cu acest album, de asemenea la ‘Best Pop/Duo Group Performance’ pentru ‘Intentions’ feat. Quavo, și ‘Best Country Duo/Group Performance’ pentru colaborarea cu Dan + Shay la ‘10,000 Hours’.

Justin Bieber a scris pe pagina sa de Instagram, potrivit contactmusic.com: „Sunt flatat de faptul că îmi este recunoscută și apreciată munca de artist. Sunt foarte atent la detalii când vine vorba de muzica mea. Acestea fiind spuse – eu am făcut un album R&B. ‘Changes’ este și va fi un album R&B. Nu a fost recunoscut ca fiind un album R&B și mi se pare foarte ciudat. Am crescut admirând acest gen muzical și mi-am dorit să fac un disc cu acest ‘sound’. Mi se pare foarte ciudat că nu a fost încadrat unde trebuie, având în vedere acordurile melodiilor, stilul vocal, tobele, modul în care a fost totul așezat – e fără greș un album R&B! Să fie clar – ador muzica Pop, dar nu asta am vrut să creez de această dată. Recunoștința mea pentru respectul adus muncii mele rămâne și sunt onorat, oricum, să fiu nominalizat.”

Cântărețul în vârstă de 26 de ani i-a rugat pe cei care i-au citit mesajul să nu creadă despre el că este „nerecunoscător”. „Să nu interpretați greșit, nu sunt nerecunoscător, acestea sunt doar gândurile mele. Mulțumesc oamenilor care au luptat pentru mine ca să fiu nominalizat.”, a adăugat Justin Bieber, potrivit sursei citate.

Albumele şi piesele lansate în perioada octombrie 2019 şi septembrie 2020 s-au calificat anul acesta pentru a intra în cursă. Membrii Recording Academy, 21.000 de profesionişti din industrie, vor vota câştigătorii celor 83 de categorii între 7 decembrie şi 4 ianuarie.

Cea de-a 63-a gală a premiilor Grammy va avea loc pe 31 ianuarie 2021 şi va fi transmisă de CBS, iar o parte va fi difuzată pe grammy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava