Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber a dat de înțeles fanilor că își va lansa mult aștepatul album, al cincilea din carieră, până la sfârșitul acestui an, informează contactmusic.com.

Autorul hit-ului ‘Never Say Never’ și soția lui, Hailey Bieber, au anunțat pe rețelele de socializare că cel de-al 5-lea album al starului, cel care urmează discului ‘Purpose’, lansat în 2015, va apărea în următoarele două luni.

Într-un live pe Instagram, Justin a putut fi văzut plimbându-se pe role în bucătărie în timp ce spunea: „Voi lansa un album anul acesta.” Hailey i-a răspuns: „Anul acesta însemnând înainte de 2020?”. „Un noul material discografic va ieși anul acesta… anul acesta chiar.”, a adăugat Bieber.

Vestea vine după ce starul pop de 25 de ani a lansat zilele trecute o colaborare cu duo-ul country Dan+Shay. Mai mult, deși nu a mai lansat un nou album de patru ani, Justin a colaborat cu mai mulți muzicieni, printre care Ed Sheeran, la ‘I Don’t Care’, și Billie Eilish, la ‘Bad Guy’.

În luna martie, Justin a scris pe rețelele de socializare că nu se grăbește cu lansarea de muzică nouă, pentru că vrea să își ia tot timpul necesar pentru a face ceva de care să fie mândru. Printre altele, cântărețul a scris atunci, conform ContactMusic: „Citesc o mulțime de mesaje de la voi în care îmi spuneți că vă doriți un album nou… Am fost în turnee întreaga mea adolescență și mă cred că v-ați dat seama că am fost nefericit în ultima parte a acestei perioade, iar eu nu cred că merit asta și mai cred că nici voi nu meritați asta. Plătiți să veniți la concertele mele, iar eu eram incapabil din punct de vedere emoțional să vă răspund cum trebuie – asta pe final de turneu. Voi reveni cu un album cât mai curând posibil.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava