Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber vra să cumpere ferma care a aparținut lui Michael Jackson, ‘Neverland’, informează showbizspy.com. Cântărețul a trimis deja un echipaj să vadă impresionanta proprietate din Los Olivios, care se află la două ore distanță de locuința tânărului artist. Bieber vrea să scape de agitația din Los Angeles, iar echipa lui de management caută un loc mai liniștit pentru el.

”În ultima vreme, Bieber a fost în centrul unor mai multe dispute, așa că, cel mai bun lucru pentru el este să se retragă din aglomeratul L.A și să-și caute un loc mai liniștit unde să locuiască. Echipa sa își face griji pentru el și vrea să-l calmeze cumva, astfel, îi caută un loc mai retras, unde să fie și fericit. Au găsit deja soluția perfectă – să-i caute o fermă unde să locuiască, una la câteva ore de oraș. În acest fel nici nu va mai fi urmărit mereu de paparazzi. ‘Neverland’ este scoasă spre vânzare; Bieber ar fi încântat să locuiască acolo. Michael Jackson este idolul său. Singura problemă este că ferma se află într-o stare precară și ar fi ceva de lucru la ea.”

Justin Bieber vrea să cumpere 'Neverland', 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava