Concert pascal
MOPAN Suceava

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică în colaborare cu cea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management vor desfăşura pe data de 3 decembrie 2012 evenimentul “Pe tine cine te inspiră?” care va avea loc în cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava în Aula din corpul E, orele 13:30.

“Prin acest eveniment ne dorim să rememorăm cele mai importante valori ale României şi să trecem în revistă cele mai de seamă realizări ale acestora, eveniment care îl va avea în prim-plan pe stimabilul Justin Capră”, declară Moroșan Alina-Maria, coordonatoarea evenimentului .

Societatea în care trăim este una manipulată de mass-media şi dominată de evenimente cu efect distructiv. În ciuda acestui fapt au fost şi încă există persoane care au avut capacitatea şi puterea de a ridica România la rang de campioană. Demn de acest respect este şi  marele inventator român Justin Capră.

Dacă ţi-ai dori să afli mai multe despre maşina care consumă doar 0,5 litri la suta de kilometri, despre rucsacul zburător, sau alte invenţii remarcabile vino luni, 3 decembrie, în Aula din corpul E şi vei avea ocazia să afli chiar de la dânsul.

Pe tine cine te-a inspirat?? Vino şi susţine valoarea, iar dacă nu ai aflat încă vom descoperi împreună…Alătură-te nouă pentru a aduce un omagiu celor ce ne fac mândri că suntem români.

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta la adresa de e-mail: presedintecast@gmail.com, echipa Clubului Antreprenorial Studențesc vă va răspunde în cel mai scurt timp solicitărilor.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava