Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin și Hailey Bieber „vorbesc tot mai mult” despre ideea de a-și mări familia.

Autorul hit-ului ‘Yummy’ și modelul în vârstă de 23 de ani s-au căsătorit în septembrie 2018, iar acum, potrivit unor apropiați, vorbesc „foarte serios” despre a deveni părinți. „Justin și Hailey vorbesc tot mai mult și tot mai mult despre a-și mări familia. Vorbesc foarte serios despre ideea de a deveni părinți ăn viitorul apropiat.”, a spus o sursă pentru revista Us Weekly.

Recent, Justin Bieber a spus că o va lăsa pe soția lui, Hailey, să decidă când vor avea copii și câți, pentru că este „corpul ei”. În emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, Justin a spus, când a fost întrebat câți copii își dorește: „Asta depinde doar de Hailey, pentru că este corpul ei.

De când s-a căsătorit, Justin Bieber și-a tot exprimat dorința de face copii, în viitor, cu soția lui. Într-un interviu anterior, starul a spus că își dorește o fetiță, pentru că vrea foarte mult să meargă cu ea la „întâlniri tată-fiică” în viitor. Autorul hit-ului ‘Love Yourself’ a scris pe Instagram, alături de o fotografie cu el și cu Hailey, la Disneyworld: „Întâlniri pline de iubire alături de tine, draga mea… într-o zi voi avea parte de întâlniri tată-fiică… nu vreau să dau de înțeles nimic, nu mă grăbesc. Vreau, pentru o perioadă, să mă bucur doar de tine!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava