MOPAN Suceava

Actorul/cântărețul Justin Timberlake și-ar dori foarte mult să-l interpreteze The Ridler, în cazul în care creatorii filmelor cu Batman vor mai face vreo continuare, informează contactmusic.com.
Artistul s-a declarat complet încântat de Ben Afflek, care va purta mantia supereroului în „Man of Steel – Eroul“ – care va apărea în 2015, mărturisind că, după ce a lucrat cu el, anul trecut, la pelicula ‘Runner Runner’, a devenit un mare fan.
Timberlake a declarat pentru un post de radio american, potrivit sursei citate: ”Am lucrat cu Ben vara trecută și am văzut ce face. Cred că este un regizor extraordinar de bun. Cred că este extrem de talentat, așa că ar putea surprinde pe oricine.”

Și, dacă vor mai fi filme cu Batman, Justin a mărturisit că este un personaj de benzi desenate pe care și-ar dori foarte mult să-l interpreteze. ”Nu îmi doresc să fiu vreun supererou într-un film. Dar un personaj negativ, da! Vreau să vă spun că, îmi doresc mai mult ca orice, pentru că am crescut iubind seriile de benzi desenate ‘Batman’, destul de comic, să-l intepretez pe ticălosul The Riddler. Este este ticălosul meu preferat. The Riddler era ca un sociopat. Era nebunul perfect. Deci, dacă voi interpreta un nebun, să fie cel potrivit. Sunt pregătit. The Riddler. Sunați-mă!”, a spus Justin Timberlake, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava