MOPAN Suceava

Justin Timberlake a scăzut prețul cerut pentru apartamentul său cu 3 dormitoare din New York cu 245.000 de dolari, iar acum vrea să obțină 6,75 milioane de dolari pe acesta, potrivit contactmusic.com.

Cântărețul, în vârstă de 37 de ani, a tăiat un milion de dolari din prețul inițial în primăvară, iar acum a mai renunțat la 250.000 pentru locuința cu 3 camere din SoHo – la cinci luni după ce a solicitat inițial 7,995 milioane de dolari, conform TMZ.

Pe lângă cele 3 dormitoare – suficiente să-i găzduiască pe artist, soția acestuia, Jessica Biel, și pe fiul lor, Silas, în vârstă de 3 ani – penthouse-ul mai are 3 băi și jumătate și o terasă care-l împrejmuiește, de 853 metri pătrați, mai scrie sursa citată. Potențialii doritori ar putea să mai fie interesați și de garajul clădirii, care deține o intrare privată pentru noii proprietari. De asemenea există și o grădină.

Justin și Jessica sunt cunoscuți pentru antrenamentele sportive pe care le fac împreună, iar sala de fitness a clădirii este o locație ideală pentru orice ședință de exerciții. Într-o declarație anterioară, Jessica a vorbit despre felul în care se antrenează alături de soțul ei: „Chiar ador programele de antrenament împreună. Sunt cele mai bune. Nu facem exerciții împreună mereu, dar este plăcut să ai un partener atunci când ești la sală. Este ceva ce amândoi adorăm să facem împreună – ambii suntem entuziasmați de sală. Când putem, facem asta.”

Agentii din New York City de la Stribling sunt cei care se ocupă de vânzarea apartamentului, care este promovat ca având și un șemineu, lambriu făcut la comandă și ferestre mari, din podea până la tavan. O descriere a locuinței pe site-ul celor de la Stribling sună așa: „Un portar și un administrator sunt prezenti 24 de ore din 24, garajul are intrare privată în clădire, sala de gimnastică/centru de fitness este într-o condiție foarte bună, există o grădină comună, intrarea alternativă pe strada Wooster vă oferă unele dintre cele mai bune facilități din New York City. Este disponibil exclusiv pentru programări private de vizionare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava