• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Justin Timberlake a postat recent pe un site de socializare o poză cu el și cu Pharrell Williams într-un studio de înregistrări, lăsând să se înțeleagă că face muzică nou, potrivit contactmusic.com. Cântărețul/actorul nu a mai făcut nicio piesă nouă din 2013, când a lansat albumul ‘The 20/20 Experience’, dar se pare că este pregătit să înregistreze din nou și, mai mult, va face echipă cu Pharrell Williams.

Starul – care a devenit anul trecut tată pentru prima dată, soția sa, Jessica Biel, aducând pe lume un băiețel – a postat pe un site de socializare o poză alb-negru cu el și Pharrell în studioul de înregistrări. Alături de fotografie, Justin a scris simplu: „Chiar acum…”

Aceasta nu va fi prima colaborare dintre Justin și Pharrell. Cei doi au mai lucrat la hit-uri precum ‘Like I Love You’, ‘Senorita’ și ‘Brand New’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava