• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Kaley Cuoco, vedeta din serialul ‘The Big Bang Theory’, este dependentă de băieții răi, scrie showbizspy.com. Actrița, care s-a despărțit recent de actorul Henry Cavill, după o scurtă idilă, are acum o relație cu tenismenul de top Ryan Sweeting – care în 2006, pe când avea 18 ani, a fost arestat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru posesie de droguri.
Un apropiat al actriței a declarat, potrivit sursei citate: ”Kaley are o slăbiciune pentru băieții răi, iar faptul că Ryan are un trecut mai tumultuos o atrage foarte tare. Henry era prea liniștit și plictisitor pentru ea. Ei îi place să se întâlnească cu tipi mai periculoși.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava