MOPAN Suceava

Kaley Cuoco spune că dragostea ei pentru Karl Cook a crescut de când s-au căsătorit, în iunie anul acesta.

Actrița în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit cu jocheul în vârstă de 27 de ani în iunie, în cadrul unei ceremonii emoționante și a spus că, deși toată lumea îi spune că mariajul nu ar trebui să schimbe cu nimic relația dintre ei, a făcut-o, însă numai în bine.

Kaley a declarat, potrivit contactmusic.com: „Este mai bine ca niciodată. Știu că oamenii tot spun că nu ar trebui să se schimbe nimic, că lucrurile vor rămâne la fel, dar la mine s-au schimbat. Sunt atât de fericită să vin acasă, zi de zi, și să îl văd. Este bărbatul visurilor mele.”

Vedeta din ‘The Big Bang Theory’ crede că lucrul ce o leagă de Karl mai mult ca orice este pasiunea și dragostea lor pentru animale. „Suntem norocoși că amândoi suntem iubitori de animale. Asta ne-a și adus împreună prima dată. Așa că, avem foarte multe în comun.”, a adăugat actrița, conform sursei citate.

Cuplul adoră și spontaneitatea din relația pe care o au. De exemplu, Karl a povestit într-un interviu anterior: „Se trezește și își dă seama că își dorește să adopte un iepure, așa că, până la sfârșitul zilei, avem doi iepuri.” Kaley l-a completat: „M-am trezit și i-am spus că îmi doresc iepuri, iar el mi-a zis, simplu: ‘Să mergem!’. Astfel, am mers după iepuri. Acum avem opt. Am grijă de un număr ilegal de iepuri pe care i-am salvat, iar el mă susține în totalitate.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava