Concert pascal
MOPAN Suceava

Kaley Cuoco are inima frântă din cauză că serialul ‘Big Bang Theory’ a ajuns la final. Actrița și-ar mai fi dorit încă 20 de ani filmări la acest show.

CBS a anunțat luna trecută că îndrăgitul sitcom american va ajunge la final odată cu sezonul 12, iar actrița, care a interpretat-o pe Penny încă de la începutul serialului, din 2007, a rămas dezamăgită când a aflat. Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Mi-a frânt inima. Sunt atât de tristă că se sfârșește. Ca să știți, aș mai fi filmat încă 20 de ani la el.”

Vestea a uimit întreaga echipă, care a sperat că e o glumă. Ea a a mai spus pentru Extra, conform susei citate: „Pentru mine a fost rău, dar toată lumea plângea… Cred că speram cu toții că e o uriașă ‘bazinga!’ (glumă).”

Sitcom-ul – cu Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg şi Kunal Nayyar în rolurile principale – a devenit celebru la nivel global încă de la lansarea sa în 2007, însă în mai 2019 se va încheia, după 279 de episoade.

Într-un comunicat oficial semnat de Warner Bros. Television, CBS și Chuck Lorre Productions se arată, potrivit contactmusic.com: „Suntem recunoscători pentru totdeauna fanilor noștri, pentru că ne-au urmărit 12 sezoane. Noi, alături de echipă – scenariști, actori, suntem extrem de recunoscători pentru succesul avut şi ne propunem să oferim un ultim sezon ‘The Big Bang Theory’ epic.”

Show-ul este cel mai longeviv serial de comedie filmat multicamera din istoria televiziunii.

Serialul îi are în centru pe fizicienii Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) şi Sheldon Cooper (Jim Parsons), care trăiesc într-o realitate proprie, încercând să se adapteze unei lumi pe care, se pare, că nu prea o înţeleg.

Până în prezent, ‘Big Bang Theory’ a primit 52 de nominalizări la premiile Emmy şi 10 astfel de trofee.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava