Concert pascal
MOPAN Suceava

Kaley Cuoco nu vrea ca vreun personaj pe care-l interpretează să aibă copii, pentru că nu-i place să lucreze cu ei, potrivit contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 30 de ani joacă rolul lui Penny în serialul de televiziune ‘The Big Bang Theory’, care s-a căsătorit în primul episod din sezonul nouă al show-ului, cu Leonard, personajul interpretat de Johnny Galecki. Din moment ce Penny este acum femeie măritată, Kaley a spus, în glumă, că speră ca aceasta să nu rămână prea curând însărcinată, pentru că urăște să lucreze cu copii.

„Sper să nu rămân gravidă. Nu-mi place să lucrez cu copii. Îmi plac copilașii, dar nu vreau să lucrez cu ei.”, a spus Kaley, amuzată, luni, în emisiunea ‘The Late Show with Stephen Colbert’, potrivit sursei citate. Ea a adăugat: „Este foarte greu să lucrezi cu bebeluși. Cineva trebuie sa-i care mereu, sunt cele mai mari dive pe platourile de filmare. Lucrează doar aproximativ șase minute. Știi ce, mi-ar plăcea și mie să lucrez șase minute – este enervant! Scot ce sunete vor ei – vorbesc, plâng. Și aș vrea să plâng din când în când, dar ca adult, nu pot face asta. Simt că bebelușii pot face tot ceea ce vor ei și nu mi se pare corect, așa că nu vreau să lucrez cu ei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava