Concert pascal
MOPAN Suceava

Kamara Ghedi face eforturi disperate pentru a-şi trata băieţelul, pe Leon, diagnosticat din naştere cu tetrapareză spastică, boală din cauza căreia nu-şi poate mişca mâna stângă şi nici picioarele. După cele trei intervenţii cu celule stem, realizate în Turcia, micuţul a avut rezultate spectaculoase, însă drumul spre vindecare continuă, având nevoie de ajutor financiar şi pentru următoarele tratamente, notează click.ro.

Tatăl micuţului Leon (5 ani), celebrul solist al trupei ”Alb Negru”, Kamara Ghedi (43 de ani), a postat pe conturile sociale un mesaj emoţionant. El le cere ajutorul tuturor românilor cu suflet mare: ”Leon e un campion. Un învingător care a reuşit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reuşit în 3 ani. Tratamentele cu celule stem împreună cu Kinetoterapie şi cu Ergoterapie au dat rezultate mari. Acum urmează alţi paşi: Miofibrotomia (n.r. – proceduri care reduc contracturile şi spasticitatea), la Barcelona, la Clinica Essentis, şi apoi Rizotomia Dorsală (n.r. – o operaţie cu ajutorul căreia se rezolvă problemele spasticităţii la copiii cu paralizii) în Statele Unite, la Doctorul Park. Vom face tot ce ne stă în putinţă ca Leon să meargă pe picioarele lui, cu Voia Bunului Dumnezeu. A şti să fii om, înseamnă mai întâi de toate să te uiţi în jurul tău şi să faci atât bine cât poţi. A face bine e o filozofie de viaţă”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/kamara-lupta-pentru-leon-avem-nevoie-de-100000-de-lei-ca-baietelul-meu-sa-stea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava