Comenzi MOPAN Suceava

Pozele incendiare cu Corina Caciuc și cântărețul Kamara au aruncat în aer showbiz-ul românesc în urmă cu căteva zile. Cântărețul, care a avut o relație de doar câteva nopți cu amanta lui Laurențiu Reghecampf, în urmă cu mai mult timp, a făcut primele declarații în acest scandal, notează click.ro. Cântărețul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc și ce tip de relație au avut la cel moment.

Kamara (45 ani) și Corina Caciuc (29 ani) au avut o aventură, pe vremea când solistul era divorţat, iar actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf încerca să-şi facă un nume în showbiz-ul românesc.

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest este distracție”, a declarat Kamara, într-un interviu pentru realitateasportiva.net, potrivit sursei citate.

Cântărețul a ținut să prezizeze că a avut mai multe întâlniri de o noapte cu Corina, dar că relația nu a fost nici pe departe una serioasă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/primele-declaratii-ale-lui-kamara-despre-scandalul-cu-amanta-lui-reghe-niciodata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava