Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Dupa ce, in urma cu cateva luni, Kamelia a lansat single-ul ”Amor”, acum a revenit cu un cover pentru unul dintre hiturile momentului. Artista a ales sa isi puna amprenta asupra single-ului lui Zayn – “Pillowtalk”, una din piesele ei preferate si totodata unul din clipurile de top de pe YouTube, cu aproape 500 milioane vizualizari.

Cu un timbru special si o voce inconfundabila, Kamelia a reprodus starea “Pillowtalk” printr-o interpretare senzuala, care a ajuns direct la inimile fanilor, nerabdatori sa asculte ceva nou din partea artistei.

Link Kamelia – cover “Pillowtalk” – https://youtu.be/0UMpZ_NHJTY

Frumoasa cantareata isi propune sa lanseze mai des cover-uri dupa piesele care ii plac, dupa cum spune: ”Am simtit ca a trecut prea mult timp de la ultimele cover-uri inregistrate (Someone Like You, One of Us, Stand By Me, Set Fire to the Rain), cam 2-3 ani si mi s-a facut dor :)”.

Mai mult, unul dintre cover-urile realizate de Kamelia a ajuns sa aiba succes la nivel international, asta dupa ce varianta ei la piesa ”Stand By Me” a lui Ben E. King a fost aleasa drept muzica pentru o reclama la o firma de automobile din SUA, unde este difuzata.

Cum vara bate la usa, Kamelia pregateste un single nou pentru sezonul estival, iar intre timp se bucura de succesul piesei ”Amor”, care a depasit 22 de milioane de vizualizari pe Youtube si care se afla in topurile muzicale din Bulgaria si Turcia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava