• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Kanye West adoră formele lui Kim Kardashian. Rapper-ul nu vrea ca logodnica lui – care a adus pe lume, recent, primul lor copil, pe North West – să scape de toate kilogramele pe care le-a dobândit în timpul sarcinii, pentru că o place mai mult așa, potrivit showbizspy.com.

”Lui Kim i s-a zis să nu facă sport șase săptămâni după naștere. Încă nu a început să lucreze cu un antrenor personal.”, a declarat o sursă.

Aceeași sursă a adăugat: ”Lui Kanye îi plac femeile cu forme, deci, cât timp Kim își păstrează posteriorul și șoldurile așa, totul e bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava