Concert pascal
MOPAN Suceava

Kanye West nu a renunțat la visul de a deveni președintele Statelor Unite ale Americii. Duminică, 20 iulie, el a susținut primul miting din campania pentru funcția de președinte, în Carolina de Sud. În urmă cu o săptămână circulau speculații potrivit cărora artistul s-a retras din cursă, dar iată că adevărul este cu totul altul. În cadrul miting-ului Kanye a fost o serie de confesiuni neașteptate referitoare atât la propria persoană, cât și la primul său copil, North West, potrivit click.ro.

Kanye a vorbit mulțimii, fără microfon, despre numeroase subiecte, printre care s-au numărat și avortul, dependența de droguri, religia, portul de armă și sprijinirea comunității LGBTQ.

„Aproape că mi-am ucis fiica. Îmi amintesc că prietena mea (acum, soţia Kim Kardashian. n.r.) m-a sunat ţipând şi plângând că este însărcinată… A spus că este însărcinată şi pentru o lună, două, trei, am discutat ca ea să nu facă acest copil. Avea pastilele în mână”, a spus West, potrivit sursei citate. El a explicat că se afla într-un apartament din Paris atunci când ecranul televizorului „a devenit alb – negru şi Dumnezeu i-a zis: «Dacă te joci cu viziunea mea, mă voi juca cu a ta»”. „Mi-am sunat soţia şi i-am spus: «Vom avea acest copil».

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kanye-west-afirmatii-bizare-miting-ul-pentru-cursa-prezidentiala-sustine-ca-un

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava