MOPAN Suceava

Kim Kardashian și Kanye West au decis să se despartă în anul 2021, după un mariaj care a durat 7 ani. Divorțul nu a fost pronunțat oficial, iar Kanye continuă să o atace public pe mama celor patru copii pe care îi au împreună, notează click.ro.

Se pare că vedeta de televiziune nu respectă însă hotărârile instanței și îl împiedică pe artist să își vadă copiii. Solistul și-a exprimat nemulțumirea pe pagina contului personal de Instagram și a subliniat că va continua să facă acest lucru până când situația va fi soluționată. Kanye susține că fosta soție pune în pericol sănătatea psihică a copiilor, expunându-i atât de mult pe rețelele de socializare și dându-le voie să petreacă ore întregi în fața telefonului mobil, tabletelor și laptopurilor. Părerea lui Kanye a fost împărtășită de unii dintre prietenii virtuali. „Vreau să îmi duc copiii în orașul natal Chicago pentru a vedea cum echipa locală de baschet joacă în fața a mii de oameni, dar Kim nu îmi permite. Cum poate fi numită asta custodie comună?”, a fost mesajul lui Kanye, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kanye-west-continua-sa-o-atace-pe-kim-410446.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava