MOPAN Suceava

Rapperul Kanye West, trupa Mumford & Sons și cântăreața Ellie Goulding colaborează la un album care să atragă atenția asupra sărăciei din lume, informează contactmsic.com. Discul, care se va numi ‘Metamorphoses’, va cuprinde 12 piese și va fi lansat anul acesta.

Melodiile de pe materialul discografic vor avea versuri care vor prezenta povești ale diferitor persoane din jurul lumii, persoane care luptă împotriva sărăciei, a nedreptăților internaționale și schimbărilor climatice, potrivit Billboard.com.

Într-o declarație oficială se arată, conform ContactMusic: „Metamorphoses are potențialul de a doborî preconcepțiile noastre despre creativitate, despre cât de diferit gândesc oamenii din diferite părți ale lumii și despre cine are dreptul de a fi auzit. Artiștii implicați în acest proiect sunt unii dintre cei mai buni pe care lumea îi are de oferit. Artiști precum Kanye West și The National fac lucruri importante la nivel global, lucruri care ating oamenii la suflet. Și acești oameni deosebit de creativi vor interpreta mărturii incredibile ale diferitor persoane din diferite părți ale globului. A fost o încântare să citim toate poveștile primate în ultimele șase luni.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava