Concert pascal
MOPAN Suceava

Kanye West merge din controversă în controversă, iar acum ținta declarațiilor sale este cântăreața de culoare Lizzo, cunoscută atât pentru talentul ei, cât și formele rubensiene. West și-a exprimat revolta față de cei care o critică pe Lizzo atunci când pierde câteva kilograme, susținând că aceste persoane susțin «genocidul persoanelor de culoare», notează click.ro.

Lizzo a trecut recent la o alimentație sănătoasă, formată din sucuri de crudități, fapt care a ajutat-o să piardă câteva kilograme și să se simtă mult mai bine. Totuși ea a primit multe comentarii negative cu privire la faptul că a slăbit, unii reproșâdu-i că ar trebui «să se accepte așa cum este».

«Când Lizzo pierde zece kilograme și anunță acest lucru, roboții o atacă pentru că slăbește, deoarece mass-media dorește să transmită percepția că excesul de greutate este o manieră de a te accepta pe tine însuți, când de fapt este nesănătos. Să lăsăm la o parte ce este la modă sau ceea ce crede fiecare că este frumos. E vorba că e nesănătos din punct de vedere medical și ca oamenii să promoveze așa ceva este de-a dreptul diabolic. Este vorba de un genocid al persoanelor de culoare.» a spus Kanye West, potrivit Metro.uk.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kanye-west-face-teoria-conspiratiei-iata-ce-2211092.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava