MOPAN Suceava

Kanye West este îngrijorat pentru oamenii care au crezut că e ceva în neregulă cu el din cauza postărilor sale din ultima vreme de pe rețelele de socializare.

Rapper-ul în vârstă de 43 de ani a stârnit îngrijorări printre fanii săi, în urmă cu câteva săptămâni, după ce a izbucnit în lacrimi la un eveniment din cadrul campaniei sale prezidențiale, în timp ce explica faptul că „aproape și-a ucis’ copilul, pe North, acum în vârstă de șapte ani, pentru că dorea ca soția sa, Kim Kardashian West, să avorteze.

După izbucnirea sa, Kanye a scris pe Twitter că soția sa încearcă să „îl închidă la nebuni” din cauza comentariilor sale, iar mai apoi a scris un alt mesaj în care spunea că încearcă să divorțeze de cel puțin doi ani de Kim.

Comentariile – pentru care Kanye și-a cerut scuze – au făcut-o pe Kim să scrie despre tulburarea bipolară de care suferă soțul ei. Rapper-ul spune, însă, că este „destul de bine”. „Am plâns la gândul că era cât pe ce să îmi avortez primul copil și totaodată lumea s-a îngrijorat pentru mine… Eu sunt îngrijorat pentru oamenii care simt că nu ar trebui să plângi din cauza asta.”, a scris Kanye West pe Twitter, potrivit contactmusic.com.

Într-o a doua postare, Kanye a sugerat că oamenii încearcă să „îl discrediteze” aducând în discuție problemele sale mentale. „Există tactica celor 4 D – Distract (nr. Distragere) Discredit (nr. Discreditare) Dismiss (nr. A Respinge) pentru a Destroy (nr. Distruge).”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava