MOPAN Suceava

Kanye West își dorește să colaboreze cu Dua Lipa la câteva piese care să fie incluse pe albumul ‘Yandhi’, un material discografic pe care se vor regăsi o multitudine de celebrități.

Rapper-ul și autoarea hit-ului ‘Electricity’ s-au cunoscut la biserică, în Los Angeles, iar Kanye a scris deja „câteva cântece” care i s-ar potrivit ei, potrivit unei surse.

„Kanye este foarte impresionat de vocea lui Dua și știe că este ‘pe val’ acum. A cunoscut-o în timpul unei slujbe pe care o ține el în fiecare duminică la o biserică din Los Angeles, iar acum își dorește foarte mult să facă echipă cu ea. Ea a colaborat și cu Calvin Harris, iar Kanye a văzut ce bine a fost primit cântecul. Are câteva cântece care crede că ar fi perfecte pentru Dua și și-ar dori foarte mult să colaboreze cu ea pentru albumul Yandhi.”, a declarat o sursă pentru The Sun, conform contactmusic.com.

Noul disc al lui Kanye West, ‘Yandhi’, nu are încă o dată de lansare. Potrivit presei de pese ocean, pe noul album se vor auzi Ty Dolla Sign, 6ix9ine, Rihanna, Kid Cudi, Young Thug, Teyana Taylor, Lauryn Hill,Nicki Minaj și XXXTentacion.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava