Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul 2024 va fi unul plin de surprize pentru electoratul american, în contextul alegerilor pentru Casa Albă. După ce Donald Trump a anunțat că se va înscrie, din nou, în cursă, încă un candidat „surpriză” a confirmat, Kanye West, potrivit click.ro.

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din SUA, din 2024, transmite Adevărul.

Acesta a precizat că „lucrează la campanie” împreună cu comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulo, potrivit unei înregistrări video publicate duminică de site-ul X17. „Mulţumesc, accept”, a afirmat Yiannopoulos în videoclip, întrebat dacă acesta este un anunţ oficial.

Kanye West, în vârstă de 45 de ani, a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA, amintește sursa citată. În ultima perioadă, rapperul a fost implicat în mai multe scandaluri, din cauza unor declarații antisemite făcute în mod repetat.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kanye-west-la-casa-alba-rapperul-a-anuntat-ca-va-2222182.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava