Kanye West a dezvăluit că va scrie o carte de filosofie intitulată ‘Brak the Simulation’, în care va explora diferite concepte ale timpului, potrivit contactmusic.com.

Rapper-ul în vârstă de 40 de ani – care are trei copii împreună cu soţia sa, Kim Kardashian, pe North, în vârstă de patru ani, Saint, în vârstă de doi ani, şi Chicago, în vârstă de trei luni – a spus, conform sursei citate: „Am acest nou concept pe care îl tot ‘sap’. Scriu o carte filosofică acum numită ‘Break The Simulation’. Şi am această filosofie – ori mai bine să spunem, am acest concept, pentru că pare prea mult spus filosofie. Am aceste idei despre fotografi –  despre oameni obsedaţi de fotografie – acestea te transportă din prezent în trecut sau te duc în viitor. Fotografiile pot fi folosite ca documente, dar de cele mai multe ori pun stăpânire pe oameni.

Unele persoane se agaţă prea mult de amintiri. Oamenii vor mereu să audă istoria a ceva, lucru important, dar cred că se dă, totuşi, prea multă importanţă istoriei.”

Decizia lui Kanye de a scrie o carte vine după ce deja a făcut furori în industria muzicii, dar şi în industria modei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava