• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rapperul Kanye West, în vârstă de 37 de ani, a vorbit într-un interviu recent despre cum l-a schimbat în bine căsătoria şi faptul că a devenit tată. West, care are împreună cu soţia sa, Kim Kardashian, o fetiţă în vârstă de 19 luni, North West, a declarat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, când a fost întrebat cum i se pare să fie căsătorit, potrivit contactmusic.com: „Cu siguranţă, am învăţat să las mai mult de la mine. Şi am învăţat să tac mai mult. Şi, da, sunt un om mai bun datorită soţiei mele şi datorită fetei mele.”

Şi Kim Kardashian este o femeie schimbată de când s-a căsătorit cu Kanye West. Surse din anturajul vedetei au declarat că aceasta este de nerecunoscut, potrivit showbizspy.com. „Kim s-a transformat complet în persoana pe care Kanye și-a dorit-o mereu.”, a spus un prieten al cuplului pentru Radar Online, anul trecut. „Este schimbată. Kanye a preluat complet controlul asupra vieții ei, îi spune cu ce să se îmbrace și chiar o forțează să își petreacă majoritatea timpului cu prietenii lui. Kim nu poate face nimic fără acordul lui Kanye. O verifică mereu, iar ea este mereu ca pe ace în preajma lui. Kim începe orice propoziție cu ‘Kanye crede că ar fi bine așa și așa’ și ‘Kanye vrea asta și asta’. […] Din exterior parcă că ea are tot ce își dorește – un soț perfect și o fetiță minunată – dar lumina și fericirea din ochii ei a dispărut.”, a mai spus aceeași sursă. „Cu Kanye, Kim este complet diferită.”, a continuat sursa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava