Concert pascal
MOPAN Suceava

Kanye West a lansat fanilor o provocare: cei care vor ghici titlul noului său material discografic, mai exact ce semnifică acronimul ‘T.L.O.P.’, vor primi cadou o pereche de pantofi sport din ediția limitată ‘Yeezy’, potrivit contactmusic.com.

Rapperul îşi va lansa proiectul mult-aşteptat vineri. După ce a atras numeroase critici pentru că i-a schimbat numele din ‘Swish’ în ‘Waves’ în luna ianuarie, acesta a început să se refere la noul său album printr-un nou acronim, ‘T.L.O.P.’.

Kanye a postat luni seară, pe contul său de Instagram, o fotografie cu laptopul său și a dezvăluit că pune la punct ultimele detalii ale pieselor din album. Alături a scris: „@studio /versuri finale/ nou titlu de album T.L.O.P.” Starul nu a oferit mai multe informaţii asupra sensului acronimului, dar şi-a provocat fanii să încerce să ghicească ce înseamnă acesta. „Acesta este noul album, iar cine îşi dă seama de titlul său va primi bilete la un spectacol şi o pereche gratuită de pantofi sport Yeezy”, a anunţat West, potrivit New York Post.

Kanye West le-a dat, totuşi, fanilor, câteva indicii referitoare la noul album: „Acesta este un album gospel cu o multitudine de înjurături în el, dar este, totuşi, un album gospel. Este Biblia în varianta mea. Nu este exact ce s-a petrecut în Biblie, dar este povestea modului în care Maria Magdalena a devenit Maria”, a precizat artistul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava