MOPAN Suceava

Kanye West crede că un vaccin împotriva coronavirusului va fi „semnul bestiei” și că îi va împiedica pe oameni „să treacă de porțile raiului”.

Rapper-ul în vârstă de 43 de ani a mărturisit că este împotriva unui vaccin anti-COVID-19, care a infectat peste 12 milioane de persoane din toată lumea și care a luat viețile a peste 550.000, pentru că el crede că injecțiile „vor pune chip-uri în oameni” și îi vor împiedica pe aceștie „să treacă de porțile raiului”.

Kanye West a spus, potrivit contactmusic.com: „Atât de mulți dintre copiii noștri sunt vaccinați și rămân paralizați… Așa că, atunci când ni se spune că vom scăpa de covid cu ajutorul unui vaccin, tind să fiu foarte precaut. Acesta va fi semnul bestiei. Vor să ne pună chip-uri, vor să facă tot felul de lucruri pentru a se asigura că nu vom trece de porțile raiului. Aceștia sunt oamenii care îl au pe diavol în ei. Și partea tristă este că, cel mai trist este că nu vom putea ajunge cu toții în rai, vor fi câțiva dintre noi care nu vor reuși.”

Întrebat apoi cum crede că ar trebui să arate lupta împotriva coronavirusului fără un vaccin, rapper-ul, care a anunțat recent că va candida la funcția de președinte al Statelor Unite, a spus: „Ne rugăm. Ne rugăm pentru libertate. Totul se învârte în jurul lui Dumnezeu. Trebuie să încetăm să mai facem lucruri care îl supără pe Dumnezeu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava