MOPAN Suceava

Kanye West vrea să creeze varianta creștină a Tik Tok… Jesus Tok.

Controversatul rapper „a avut o viziune” și vrea să lucreze la o versiune „creștină” a aplicației, versiune care să fie „sigură pentru copii și pentru omenire”.

El a postat mai multe mesaje pe Twitter, potrivit contactmusic.com: „O VIZIUNE TOCMAI MI S-A ARĂTAT… JESUS TOK… MĂ UITAM PE TIK TOK ÎMPREUNĂ CU FATA MEA ȘI, CA UN TATĂ CREȘTIN, AM FOST DERANJAT DE FOARTE MULTE POSTĂRI GĂSITE ACOLO, DAR MI-A PLĂCUT FOARTE MULT TEHNOLOGIA… NE RUGĂM SĂ PUTEM COLABORA CU TIK TOK PENTRU A FACE O VERSIUNE CREȘTINĂ A ACESTEI APLICAȚII, CARE SĂ FIE SIGURĂ PENTRU COPII ȘI PENTRU OMENIRE… ÎN NUMELE LUI ISUS… AMIN.”

Kanye West – care candidează la președinția SUA –  suferă de tulburare bipolară, a anunțat soția sa și vedeta Kim Kardashian, după apariția mai multor mesaje bizare, luna trecută, pe contul de Twitter al rapperului. Ulterior, acestea au fost șterse.

Potrivit mesajelor respective, soţia lui Kanye, Kim Kardashian, ar încerca ”să-l închidă” pe motive medicale. De asemenea, artistul a scris că a încercat să divorţeze de Kim, însă, al scurt timp, a şters mesajul.

Kim Kardashian a dezvăluit pe Instagram că rapperul a fost diagnosticat cu tulburare bipolară, adăugând că este „incredibil de complicat și dureros” pentru mulți să înțeleagă acest lucru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava