Kanye West vrea să cumpere casa în care a locuit Elvis Presley, numită Graceland, pentru iubita lui, Kim Kardashian, informează contactmusic.com.

Rapper-ul este un mare fan al regretatului cântăreţ de rock ‘n’ roll şi îşi dpreşte foarte mult să cumpere casa care i-a aparţinut acestuia, din Memphis, Tenessee, casă care încă mai are lucrurile care i-au aparţinut lui Elvis. Clădirea istorică, aflată pe un teren de 5,5, a devenit a doua casă proprietate privată ca număr de vizitatori în SUA, cu peste 600.000 de vizitatori pe an. Elvis Presley a petrecut ultimele zile din viaţă în această casă. Presley, părinţii săi, Gladys şi Vernon Presley, precum şi bunica lui, sunt înmormântaţi în ceea ce se numeşte Meditation Gardens.

O sursă a declarat pentru ziarul Daily Star, potrivit ContactMusic: „Se zvoneşte tot mai desc că locuinţa va fi scoasă la vânzare, atâta timp cât va rămâne deschisă publicului şi fanilor lui Elvis. Kanye este foarte încântat de ideea de a o deţine. Crede că ar fi foarte tare dacă el, Kim şi North West ar locui acolo, măcar pentru o perioadă. Kanye a fost mereu un mare fan al lui Elvis. El este de părere că, dacă ar deţine şi, apoi, restaura Graceland, va obţine un loc în istoria showbiz-ului.”

Momentan, Graceland este deţinută de văduva lui Elvis, Priscilla Presley, şi de fiica lor, Lisa Marie Presley.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava