Concert pascal
MOPAN Suceava

Kanye West vrea să-i construiască soției sale, Kim Kardashian, propria biserică. Rapperul plănuieşte să construiască o catedrală, pentru care a pus deja deoparte 5 milioane de dolari, lăcașul de cult urmând să fie folosit pentru nunţile, înmormântările şi botezurile membrilor familiei, informează contactmusic.com.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Natioanl Enquier: „Vor să aibă un spaţiu în care să organizeze nunţile, botezurile şi înmormântările familiei, în anii care vor veni. Și cum Kanye este Kanye, va exagera cât se poate.” Kanye West este un mare fan la catedralei La Sagrada Familia din Barcelona – catedrală a cărei construcție a început în 1882, dar nu a fost terminată nici acum. „Kanye a vizitat catedrala de câteva ori și, de fiecare dată a rămas extrem de impresionat. Mereu și-a dorit ceva asemănător pentru familia sa.”, a adăugat aceeași sursă.

Catedrala va avea o capelă dedicată mamei sale, dar şi vitralii cu portretele lui, al lui Kim şi al fiicei lor, North, potrivit sursei citate de National Enquirer. Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014 la Florenţa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava