Concert pascal
MOPAN Suceava

Karl Lagerfeld s-a declarat „sătul” de mişcarea #MeToo şi a spus că tinerele care vor să devină modele, fără a fi victime ale hărţuirii sexuale, ar trebui să se alăture unei mănăstiri, potrivit contactmusic.com.

Mogulul din industria modei, în vârstă de 84 de ani, a declarat, în cadrul unui interviu recent, conform sursei citate: „Ceea ce mă şochează cel mai tare în acest caz este faptul că sunt starlete cărora le-a luat 20 de ani să îşi amintească ce s-a întâmplat. Să nu mai menţionez faptul că nu au niciun martor. Toate acuzaţiile lor de hărţuire au devenit toxice.”

În industria modei, fotografi faimoşi au fost acuzaţi de hărţuire sexuală, printre aceştia numărându-se Terry Richardson, Mario Testino şi Bruce Webber .

În luna februarie, cu astfel de acuze s-a confruntat şi Karl Templar, după ce un model a susţinut că acesta „a încercat să îi dea pantalonii jos”. Lagerfeld a spus că ar putea exista o explicaţie în cazul lui Templar, pentru că astfel de lucruri se întâmplă atunci când lucrezi ca model. „În ceea ce priveşte acuzaţiile împotriva săracului Karl Templar, nu cred niciun un cuvânt. O fată s-a plâns că el a încercat să-i dea pantalonii jos şi instant este exclus dintr-o industrie în care a excelat. Este incredibil. Dacă nu vrei să ţi se dea pantalonii jos, nu deveni model! Mergi la o mănăstire, acolo este loc, sigur. Mai mult, recrutează mereu!”, a mai spus Karl Lagerfeld, potrivit ContactMusic.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava