Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Excentricul designer Karl Lagerfeld vrea să proiecteze un hotel cu 270 de camere în Macau, China, informează contactmusic.com. Lagerfeld susține că noul său proiect s-a născut din dorința sa de a crea o nouă locuință, dar dându-și seama că are deja prea multe, s-a orientat către altceva.

”Am mai multe case decât am nevoie și nu mai vreau să-mi fac altele. Așa că pot – cum să spun? – să scap de această frustrare a mea, fâcând hoteluri. Uhh, acelși lucru. Urăsc când îmi dau seama că am mai multe case decâ ar fi necesar.”, a spus Karl Lagerfeld, potrivi sursei citate. Directorul de creație al casei de modă Chanel a declarat că hotelul pe care-l va proiecta va fi la fel de sofisticat și luxos precum sunt creațiile sale.

”Știi, Gabrielle Chanel, mereu spunea: ‘Fac doar rochii pe care le-aș purta’. Iar eu fac camere în care mi-ar face plăcere să dorm. Atât de simplu este.”, a adăugat faimosul designer. Acest proiect nu este primul contact al lui Lagerfeld cu designul interior, el fiind implicat, deasemenea, în crearea emblemei pentru Sofitel So Singapore, a interioarelor din Schlosshotel Alma din Berlin, dar și a restaurantului și a piscinei de pe domeniile Hotelului Monte Carlo Metropole.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava