MOPAN Suceava

Modelul Karrueche Tran, în vârstă de 26 de ani, se pare că este dispusă să se căsătorească cu iubitul ei, Chris Brown, chiar dacă acesta trebuie să se întoarcă la închisoare pentru că a încălcat termenii eliberării condiționate, a dezvăluit un apropiat al cuplului.

„Bineînțeles că s-ar căsători cu Chris. Nu există alt om cu care să vrea să-și petreacă restul vieții în afară de Chris. Îl iubește foarte mult și va fi alături de el indiferent ce se va întâmpla în martie. Evident, nu vrea ca el să ajungă iar la închisoare. Îl vrea acasă și la studio pentru a putea continua să inspire oameni cu muzica sa, pentru a putea să arate lumii de ce este în stare.”, a spus sursa, potrivit contactmusic.com.

De partea cealaltă, cântărețul în vârstă de 25 de ani este și el dornic să se căsătorească cu iubita lui, în ciuda faptului că este speriat de ce s-ar putea întâmpla în luna martie, când va trebui să se prezinte în fața judecătorilor. O altă sursă a spus pentru hollywoodlife.com: „Este foarte speriat și se gândește foarte serios să se căsătorească acum cu Karrueche, înainte ca lucrurile să se agraveze… Chris gândește în avans, pentru că nu are de unde să știe ce se va întâmpla în martie. Ar putea să meargă la închisoare, ar putea să rămână liber… Dar vrea să se asigure că iubita lui va avea acces și putere asupra afacerilor lui, vrea să facă lucrurile astea legal. Astfel, va trebui să devină soția lui, iar ea este încântată de acest lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava