Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Beckinsale (46) este cu siguranţă una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, cu un corp care ar putea să stârnească invidia până şi tinerelelor de 20 de ani. Actriţa se bucură de o carieră înfloritoare şi de viaţă, iar din punct de vedere sentimental o duce cum nu se poate mai bine. Vedeta i-a șocat pe toți când s-a afișat cu noul iubit, un bărbat cu un an mai mare decât fiica sa. Nu este, totuși, prima dată când Kate se îndrăgostește de cineva care i-ar putea fi cu lejeritate fiu, potrivit click.ro.

Vedeta a fost surprinsă la plimbare, pe străzile aglometrate ale Los Angelesului, alături de noul iubit, un muzician pe nume Goody Grace care este cu 24 de ani mai mic decât ea și doar cu un an mai mare decât fiica actriței, Lily Sheen. Judecând după fotografiile surprinse de fotoreporterii vigilenți, Kate și Goody sunt îndrăgostiți până peste cap, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/kate-beckinsale-bifeaza-o-noua-relatie-cu-un-tinerel-iubitul-este-cu-un-mai-mare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava