Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton a fost văzută așa cum nu s-a afișat niciodată în public, în lacrimi și copleșită de durere, alături de Prințul William, la comemorarea victimelor atacului terorist din Manchester, din 2017, scrie click.ro.

Evenimentul a fost unul restrâns, sub forma unei ceremonii private, unde Prințul William a ținut un discurs copleșitor de emoționant, care i-a adus lacrimi ducesei Kate Middleton, întrucât William a făcut indirect referire și la moartea mamei sale, Prințesa Diana.

„Țin minte prea bine durerea din ochii supraviețuitorilor pe care i-am vizitat în Manchester la doar câteva zile după atrocitățile ce avuseseră loc. Acum, la cinci ani de la tragedie, realizez că durerea și trauma nu au dispărut. Ca un om ce trăiește cu propria lui suferință, cauzată de pierderea cuiva drag, știu că ceea ce contează cel mai mult este ca cei care au plecat dintre noi să nu fie uitați. De aceea, acest memorial este atât de important.”, a declarat cu emoție în glas, Prințul William, potrivit The Sun, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/kate-middleton-lacrimi-printesa-diana-635162.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava