Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton îşi doreşte un băieţel –  Prinţul William, vrea o fetiţă! În timpul unei parade dedicate zilei Sfântului Patrick, Ducesa, care este însărcinată în aproximativ cinci luni şi jumătate, a vorbit pentru prima dată deschis despre sarcina sa şi a declarat că, în timp ce ea şi-ar dori să aibă un băieţel, Prinţul William îşi doreşte o fetiţă.

Sergentul Thomas Laven, care a participat la paradă, i-a spus lui Kate că are un băiat de şapte luni, Theo. „Am felicitat-o şi i-am spus că va avea parte de multe nopţi nedormite, după venirea pe lume a bebeluşului. Ea mi-a spus că este pregătită pentru asta.”, a povestit sergentul, potrivit showbizspy.com.

Soldatul Lee Wheeler a vorbit şi el cu Ducesa. „Am întrebat-o dacă ştie ce va avea, fetiţă sau băiat, iar ea mi-a spus că încă nu. Ea mi-a spus că şi-ar dori să aibă un băieţel, în timp ce, William ar vrea o fetiţă. Am mai întrebat-o dacă are vreun nume pregătit şi a spus că nu.”, a spus Wheeler, potrivit sursei citate.

Kate Middleton a anunţat că aşteaptă un copil pe data de 3 decembrie 2012. Pe parcursul sarcinii, Ducesa a fost internată de mai multe ori în spital, din cauza stărilor severe de greaţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava