Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton a devenit, în mod oficial, membru al Casei Regale a Marii Britanii în anul 2011, atunci când s-a căsătorit cu Prințul William. Din acel moment, întreaga viață a lui Kate Middleton a intrat sub lupta publicațiilor britanice și a oamenilor din întreaga lume. Ducesa de Cambridge trebuie să facă față unei presiuni mediatice imense, lucru dificil de cele mai multe ori, notează click.ro.

Meghan Markle și Ducesa de Cambridge sunt, fără îndoială, două dintre cele mai faimoase femei din lume, fiecare dintre ele având fani și critici dornici să cunoască fiecare detaliu al vieții lor. Destinele li s-au schimbat complet atunci când s-au căsătorit cu membri ai Casei Regale a Marii Britanii și au devenit un subiect de fascinație pentru oameni din întreaga lume. Cu Kate pregătită să devină într-o bună zi regină, iar Meghan găsindu-se în centrul infamei dispute Megxit, oamenii au devenit captivați de prințesele-celebrități, conform The Mirror.

Într-un documentar ITV care sărbătorește aniversarea a 70 de ani a Prințesei Anne, scriitoarea de modă Sarah Mower a explicat că o mare parte din popularitatea lui Anne se trage din faptul că ea era „în mare măsură propria ei persoană, nu mama sau mătușa ei”.

În timp ce Anne și-a pus cu siguranță amprenta asupra istoriei regale, ea a vorbit despre presiunea suplimentară cu care se confruntă tinerii membri ai familiei regale, în special femeile.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/kate-middleton-o-viata-plina-de-greutati-588103.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava