MOPAN Suceava

Kate Middleton a adus un omagiu emoționant Casei Regale Britanice, purtând la funeraliile prințului Phillip un colier de perle împrumutat chiar de la regina Elisabeta a II-a. Bijuteria a mai fost purtată și de Prințesa Diana, în anul 1982.

Ducesa Kate (39 de ani) a sosit sâmbătă alături de soțul ei, Prințul William, la capela Saint George de la Windsor, fără cei 3 copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. A fost prima ei apariție în public de la anunțul morții ducelui de Edinburgh și a reușit să ofere din nou o lecție de stil vestimentar de înaltă clasă.

Daily Mail scrie că ducesa de Cambridge a îmbrăcat pentru ceremonie o rochie Roland Mouret, pe care a mai purtat-o la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării, din 2018, și pe care a pus-o în valoare cu ajutorul unei pălării cu voal, semnată Philip Treacy. Bijuteriile din perle au contrastat elegant cu sobrietatea ținutei negre, iar colierul afișat de Kate a atras atenția întregii lumi. Ducesa a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a, special pentru funeraliile prințului Philip, cerceii fiind tot din colecția suveranei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/news/lume/kate-middleton-sobrietate-si-rafinament-la-funeraliile-printului-phillip-povestea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava