Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințul William și Kate Middleton au luat o decizie importantă, de dragul Reginei Elisabeta a II-a. Suverana s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima vreme și nu mai poate să se deplaseze la fel de ușor ca pe vremuri, fiind nevoită să se ajute de un baston. Așa că ducii de Cambridge vor să facă un pas important pentru bunica lui William, potrivit click.ro.

Din cauza problemelor de sănătate pe care l-a avut în ultima vreme Regina Elisabeta a II-a, Prințul William a decis că trebuie să fie cât mai aproape de bunica sa. Așa că el și Kate Middleton se vor muta în Windsor, care a devenit de ceva vreme rezidența permanentă a Reginei. Ducii de Cambridge, care își impart timpul între Palatul Kensington, din Londra, și Anmer Hall, din Norflok, sunt dispuși să renunțe la cele două locuințe și ar fi vizitat deja câteva case regale din apropierea Reginei, în Windsor, notează mirror.co.uk.

Ei au mers chiar să vadă casa în care stă acum Prințul Andrew, dar fiul Elisabetei nu are nicio intenție să se mute. Mai mult, Kate și William au exclus deja posibilitatea de a stat în diferite apartamente din Castelul Windsor sau în casa în care au locuit regale Edward VIII și Wallis Simpson, înainte ca monarhul să abdice, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/kate-si-william-decizia-luata-de-dragul-reginei-513092.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava