Concert pascal
MOPAN Suceava

Katie Couric a mărturisit că în trecut a avut o aventură cu Larry King! Vedeta TV a povestit că prin anii ’80 a ieşit, o dată, la o întâlnire cu Larry King. Katie a spus că ea şi Larry s-au cunoscut la o petrecere, pe vremea când locuiau amândoi în Washington D.C, iar el a invitat-o în oraş.

„Aveam în jur de 30 de ani şi eram în acea perioadă a vieţii mele când gândeam: ‘Ei bine, voi ieşi la întâlnire cu oricine mă invită, pentru că poţi învăţa ceva de fiecare dată când ieşi cu o persoană nouă.”, a spus ea, potrivit showbizspy.com.

Katie a continuat, potrivit sursei citate: „M-a luat de acasă, conducea o maşină Lincoln. Am mers la un restaurant italian. Cei de la local ne-au aşezat unul lângă altul, la fel cum făceau cu toţi bărbaţii şi ‘nepoatele lor’… iar el a comandat pui umplut cu viţel. Ne-am simţit destul de bine. Când mergeam spres casă, am observat că mergem pe Memorial Bridge, adică nu spre apartamentul meu. Aşa că, l-am întrebat: ‘Larry, unde mergem?’, iar el mi-a răspuns: ‘La mine’, iar eu eram ceva de genul: ‘Ohh, Doamne. Oh, Doamne…’ Aveam doar 30 de ani şi nu ştiam cum să scap de el. Am intrat la el şi toată casa era plină de tot felul de declaraţii precum ‘Larry King Day’ şi cu chei ale fiecărui oraş din ţară – asta mi s-a părut sexy… Deci, am stat acolo, şi ce pot să spun? El s-a aruncat… iar eu am început să râd puţin, pentru că toată situaţia părea desprinsă dintr-un film prost… I-am spus: ‘Larry, eşti un bărbat foarte drăguţ, dar mi-aş dori să întâlnesc pe cineva cu o vârstă mai apropiată de a mea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava